Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

 

 

 Välkommen till Kennel Royal Ming´s 

Uppfödare av Yorkshireterrier och Chihuahua

 

 

 

 

 


 

 2014 05 05

Vår valpar är födda!             1 hane o 2 tikar varav några finns att tinga!

Föräldrar är

Multi CH, CIB, BISS  Estugo's As Good As it Gets Top Stud Dog 2013 och SEUCH Royal Ming's Tip Top Doll

Båda föräldrarna är med på SYTS topplista 2013.

Pappan till valparna är bl.a far till: Multi Ch. Debonaires Hold Me Now "Mike", BIS My Dog 2014, BIS 2 Stockholm Hundmässa 2013, BISS Syts 2013 och SYTS Top York 2013. 

Valpar är födda 5 maj och ser mycket lovande ut. Är du intresserad av en valp ur denna kull slå mej en signal!!!!

 

En valp från oss är alltid efter officiellt meriterade föräldrar. Mycket viktigt är också att de hundar jag använder i avel är sunda, friska, har bra temprament,  rastypiska och söta. Jag tittar också på vad generationer bakom föräldradjuren har gett innan jag genomför en parning. Mina tikar tränar/tävlar i både lydnad o agility. Samtliga tikar är utställda med mycket goda resultat. Vi tänker kvalité och inte kvantitet.Vi är medlemmar i SKK och Svenska Yorkshireterrier Sällskapet samt kvalificerade för raskubbens uppfödarlista. Jag har ett starkt engagemang i  SKK  och ett långt förflutet inom  SBK. Jag är allmänlydnadsintruktör, har uppdrag som kennelkonsulent för SKK samt styrelseuppdrag i Örebro läns kennelklubb, ÖLKK.
När du hämtar din valp är den registrerad i SKK. Avmaskad 3 gånger. Veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipsmärkt och har en 3-årig doldafelförsäkring. Våra valpar är mycket hanterade och socialiserade då de växer upp tillsammans med oss och våra 7 tikar i hemmiljö. När valpen åker får den med sig mat som den ätit av o snuttefilt som luktar mamma o syskon. Som köpare får du också en skriftlig information om valpens utveckling samt skötselråd, bra att ha tillhands när den nya familjemedlemmen kommer hem. Sist men inte minst finns jag alltid tillhands för mina valpköpare. Min önskan är att ha en så långvarig relation som möjligt med de som väljer att köpa en valp av mej.

 

Vid intresse av en valp från oss vänligen kontakta oss helst per telefon för mer information!

 

Kullar 2013

3 Yorkshireterriervalpar födda 24 juli 2013

Mor: SE UCH Royal Ming's Tip Top Doll

Far: CIB, DK CH, NO CH, Nord V-10, SE V-10 Debonaire's Passion For Class.

Vår kull helt bedårande söta Yorkshireterriervalpar efter championföräldrar

har samtliga funnit nya kärleksfulla hem! Vi önskar våra goa köpare varmt lycka till med sin nya lilla valp.

 

 

Kullar 2012

3 Yorkshireterriervalpar födda 3 mars 2012      

Mor: Royal Ming´s Xotic Pearl

Far: INT UCH Rosengårdens Russian Heartbeat
Yorkshireterriervalpar  med  spännande blodslinjer
efter föräldrar med internationella  meriter i generationer!

Denna kull har en fulladdad stamtavla där 100% av hanarna i 6 generationer bakåt är CHAMPIONS!  (många dessutom multichampions). Tiksidan går heller inte av för hackor! 

 I denna kull finns 3 charmiga valpar som alla är sålda.  

 
 

kullar 2011

3 Yorkshireterriervalpar födda 3 april  2011 

Mor: LP1 Royal Ming´s Spice Girl  Far: Multi Champion Camparis Las Vegas

 Valparna är efter mycket välmeriterade föräldrar. Tiken innehar officiell lydnadstitel LP1 och är utställd med mycket goda resultat och  pappan är multichampion. Två tikar och en hane samtliga  är alla sålda.

  Lycka till Inger N, Petra o Lotta med familjer.

 


 kullar 2009/2010
 

Chihuahuavalpar  födda den 19 september 2010. 

Mor: Royal Ming´s MaxMara,  (Thea)       Far: SUCH o DUCH Mini Fashion Magic Brindle Thropy, (Torsten)                           

Vår läckra svarta lilla chihuahuatik Thea är parad med en svensk o dansk utställningchampion och fick 4 söta små troll i september. 3 tikar och en hane. 1 svart liten hane, 1 svart o vit tik samt 2 tikar som är  brindle  (svart/brun samt  majs/brun brindle) Samtliga är långhår och helt underbara!  Bilder på Thea och valparna hittar du i  galleriet.  Royal Ming´s Prada , Priori, Pygmalion och Personata  har alla funnit nya hem med mycket tid,  kärlek och chikompisar!

Jag önskar er  alla lycka till med era småvavvor,        

 

2 Yorkshireterriervalpar  födda den 20 september 2010 
Mor: Royal Ming´s Xotic Pearl, Saga

Far: SUCH, NUCH, DUCH, Jr LUCH samt NV 2010 Starym Royalty efter multichampion Camparis Las Vegas

 Valpar efter mycket välmeriterade och sunda föräldrar. Saga nedkom lätt som en plätt med 2 underbara små fröknar och är den präktigast av alla att ta hand om sina små. Denna gång har hon också delvis varit "lånemamma"  till  Theas

chihuahuavalpar som föddes samtidigt som hennes egen kull. Hon hade så mycket mjölk att det räckt till ett helt fotbollslag!  Theas 4 små chivalpar fick  emellanåt "gotta" sig i hennes långa varma päls och äta sig stora och präktiga i Sagas "mjölkbar"! En duktigare avelstik får man leta efter hon är dessutom oerhört lydig och lojal mot allt och alla. Alla älskar Saga o Saga älskar allt o alla!

Lycka till  Christine o Annica  med era små.

  Längre ned på denna sida kan du se hur det har gått för Sagas valp från förra kullen!  

                                                                

Yorkshireterriervalpar födda 23 maj 2010.

Mor: LP 1 Royal Ming´s Spice-Girl "Cayenne" Far:  DUCH, SUCH, NUCH, Jr LUCH, NV  Starym Royalty

Efter synnerligen sunda och välmeriteade föräldrar!

Tiken har officiell lydnadstitel LP 1 och var 2006 "Årets Lydnadsyork" i SYTS (Yorkshireterriersällskapet) .

Hon är också Sveriges enda york som tagit pris i lydnadsklass II samt är utställd med goda resultat.

Hennes tidigare avkommor har erhållit CHAMPIONAT, BIG, BIR, BIM, CK:n, HP:n

Far till valparna är INT.UCH,  Jr LUCH,  NV 2010 Starym Royalty

Valparna i denna kull har en mycket gedigen stamtavla med genomgående mycket välmeriterade hundar.  En  kombination vi hoppas skall ge bra "utdelning" i såväl lydnads som utställningsringen!  Cayenne är den enda yorkshireterriertik som erhållit officiell lydnadstitel 2,5 kg stor! Förmodligen är hon nog dessutom ensam om att ha tagit pris i lydnadsklass 2, blivit "Årets lydnadsyork 2006" och vunnit KM i brukslydnad/appellklass på Hallsbergs Brukshundklubb! Hon är parallet med tävlandet i lydnad och agility också utställd med mycket god kritik. Cayenne har i tidigare kullar lämnat lovande valpar med stor framgång i utställningsringen som hittills belönats med både  Championat, BIG, BIR, Cert och CK:n på officiella utställningar. 3 st av hennes tidigare avkommor är exporterade varav en är Norksutställningschampion. Cayenne är en alert, klok och mycket söt liten tjej med en lojalitet utöver det vanliga, otroligt tillgiven, alltid lydig och vänlig mot allt och alla! Hon har fått 3 kullar och är en plikttrogen och mycket duktig mamma som varit självvalpande alla gånger.  En riktig toppen tjej som skänkt mej stor glädje och jag är mycket stolt över henne!

Valparna i denna kull är sålda förutom Tip Top Doll/Lilla Triss som jag hoppas mycket på och som stannar i kenneln. Jag lyckönskar köparna till Top Secret och Top Star och hoppas innerligt att vi får se dom på utställningar framöver.

Först ut på utställning var min lilla Triss, (Tip Top Doll) som fick HP och blev 2:a bästa valp i klassen 4-6 mån på Yorkshireterriersällskapets  Specialutställning i oktober. Domaren Henrik Johansson gav henne en lysande kritik.  Helgen efter blev hon BIR samt BIG 4 på Örebrolänskennelklubbs årliga utställning. Domare: Dodo Sandahl gav henne  lysande kritik! Triss har här efter  erhållit 2 Cert  före 2 års ålder och nu  satsar vi  på championat!

 

Yorkshireterriervalpar  födda 18 dec 2009

 

Saga fick en söt liten dotter, Ginger Bell. 

Vår vackra yorktik  Royal Ming´s Xotic Pearl (Saga) Efter NORDISK ,FINSK o INTUCH Lil´s Take A Chans On Me

är parad med Multichampion Campari Las Vegas. Saga har erhållit CK, blivit 1:a resp 2:a i klassen Bästa Tik.  Hon har också deltagit på inoff. utst. där hon samtliga gånger blivit BIR och placerat sig BIG 1:a och  BIG 2:a. Saga tävlar även i lydnad samt agility. Hennes sundhet, härliga utstrålning och fogliga temprament hoppas jag hennes valpar skall få del av. Se bilder på hennes valp "Ginger Bell" på Sagas sida i gallerit.

NYTT! Ginger Bell, (Cilla), blev BIR Valp på Askersunds Internat. uts. 2010 09 08.

      Vi gratulerar ägarna Berit o Lars till denna söta tik.

  

 

.

 Välkommen in på besök till oss!