Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

 

 

 Välkommen till Kennel Royal Ming´s 

Uppfödare av Yorkshireterrier och Chihuahua

 

 

 

 

 

     Lite blommor till årets mammor!

 

 

 Mars 2012

Årets första valpkull stod präktiga "Saga" för. Som vanligt valpade hon lätt, har alltid mycket mjölk så valparna blev fort runda o goa om magen. Hon är tålmodig som få med sina små och finns alltid till hands för dem. Hon är alltid upptagen med att mata, tvätta, tvätta igen, leka och uppfostra. Hon tröttnar aldrig på dem något hon delar med mej!

Tikarna i denna härliga kull är samtliga exporterade.

Stort tack till er alla som med glöd o ambition tagit er an en liten valp.

Lycka till med de små i framtiden, Wibeke, Charlotta och Silvia med familjer!

April 2011


Cayenne stod för årets enda kull yorkshireterriervalpar. 3 valpar blev det och Cayenne tog som vanligt hand om sina små på ett sätt som bara hon kan dvs alldeles fantastiskt. De små fick lära sig lite av hennes egenheter såsom att aldrig ge upp om man verkligen vill ha något!! Dom fick även lära sig att städa (!) av mej...denna kull var som fastklistrade på golvmoppen varje gång den kom fram. En egenskap jag hoppas de nya ägarna uppskattar.

Den geografiska spridningen blev stor då två av valparna hittade sina hem i norra delen av landet.

För mej återstår nu bara att tacka min underbra tik för dessa små troll och önska de nya ägarna Inger N., Lotta och Petra m. familjer ett stort lycka till. Tack för att vi fick leverera er valp.

 

Dec 2010

Tiden går så fort och jag kan knappt fatta att vi under 2009/2010  haft 4 kullar som resulterat

i 10 st underbara valpar som Cayenne, Saga och Thea är mammor till (4 chi och 6 york).

Tålmodigt har de alla skött sina små. Två av kullarna kom samtidigt endast 15 timmar skiljde kullarna i ålder och tikarna hjälptes åt med vårdnaden i alla lägen med allt från att göra varandras valpar rena till att ge di till dem alla.

Att se mina tikar så ömsint ta hand om varandras avkommor, oavsett ras, gör mig varm i hjärtat.

Alla valpar är utflugna, de har alla hittat goda hem som ger dem den kärlek och omsorg som de såväl behöver. Varje gång jag får ett mejl eller sms´s från mina små får jag en tår i ögat av glädje. Tack alla ni som nu vårdar "mina små" så ömt, jag hoppas innerligt att ni får en underbar tid tillsammans och önskar er alla Lycka till.

 

 

 

augusti -09  En bukett rosor till min lilla Ming-Pling.

Så är Mings valpar snart flygfärdiga.

Det är med sorg i hjärtat jag snart skall skilljas från er mina goa puppisar, men nya trygga hem väntar på er och livet leker. Ming har varit en helt fantastisk mor även denna gång som tålmodigt diat,skött, och lekt med sina små. Hon har inte lämnat dom ur sikte på hela sommaren. Präktiga små valpar är det allt med en vikt runt kilot 8 veckor unga. Jag älskar dej Ming du är en pärla!

Nu återstår bara att säga Tack o Lycka till till de de nya ägarna Mirelle, Peja och Camilla. Jag hoppas vi får se mer av valparna i utställningsringen framöver.

 

Fler bilder hittar du i gallerit under Mings valpar

.

 Välkommen in på besök till oss!